1er Concert de Banda i Orquestra Infantil

Ahir a la vesprada, 19 de juny de 2021, en el concert de l’acomiadament del curs de l’escola del CAM on van actuar totes les agrupacions de l’escola es va produir un fet històric en els quasi 100 anys que té la nostra societat. Tres mesos abans del nostre centenari, 19 de setembre de 2021.
Va ser el primer concert d’una banda infantil i orquestra infantil al llarg de la nostra història. Ressaltar que tant les xiquetes i els xiquets de la banda infantil i orquestra infantil van estar a l’altura de les circumstàncies i ho van fer molt bé dirigits pels seus mestres Manuel Romero (Banda infantil) i Carolina Montalt (Orquestra infantil).
A pesar del mal oratge i el canvi de lloc a última hora va ser una gran vesprada de concert per part de totes les músiques i tots els músics de l’escola i agrair a totes les mares i pares i familiars la seua paciència per les modificacions d’última hora. FEM 100 ANYS AMB FORÇA

BANDA INFANTIL
Orquestra Infantil