18 de Setembre de 2021 , Inici de Centenari

El Centre Artístic Musical CAM de Foios celebra el Centenari del seu naixement. Encara que la data del centenari es el 19 de setembre del 2021 iniciarem el centenari la nit del 18 de setembre del 2021 en la plaça del nostre poble amb un concert de les nostres associacions. Durant tot l’any següent fins el novembre del 2022 ho celebrarem amb un muntó de concerts, exposicions, homenatges i diverses altres activitats. Per tot això comptem amb el suport dels nostres socis, músics, alumnes i multitud de mecenes i col.laboradors que generosament contribuiran a fer de Foios un centre difusor de cultura, música i participació. Volem fer-ho públic i mostrar el nostre reconeixement a tots ells. I alhora us animem a col.laborar en les celebracions.

Moltes gràcies, de tot cor. A Foios bufem tots junts!