Skip to main content

Seu Social i Auditori

L’edifici de la Seu Social del C.A.M. Santa Cecília de Foios és la culminació d’un procés il·lusionant que la Societat tenia pendent durant els quasi cent anys de la seua existència.
Varen ser moltes les ocasions en les quals membres de diverses directives buscaren oportunitats per a què la Societat, els socis i les agrupacions tingueren un lloc adient i digne per a satisfer correctament les seues necessitats socials i artístiques. Tot aquest procés va culminar amb l’adquisició d’un immoble situat al carrer Antoni Sorlí on es podia fer possible aquesta voluntat. Era l’any 1997 i  la col·laboració amb l’administració i les aportacions a fons perdut de la majoria de la massa social ho aconseguiren.
El procés de construcció ha estat llarg, primer amb els tècnics i la definició de les necessitats transformades en projecte, després amb l’obtenció del capital necessari mitjançant convenis i subvencions de diverses administracions, Conselleria i Diputació.
Les obres començaren amb l’enderrocament de l’antiga casa i corral, era l’any 2002 i pausadament però quasi sense trencament del ritme de construcció finalitza la primera part de la construcció amb la inauguració per a Santa Cecília de l’any 2006 de la cafeteria i saló Social que ocupa pràcticament tota la planta baixa, als soterranis es varen condicionar magatzems i altres dependències.
Les tres plantes superiors acullen l’Auditori amb capacitat per a unes 300 localitats amb un magnífic escenari, es compta també amb Sales d’Afinació i d’Estudis, Arxiu, dependències per a l’Administració i les reunions de la Junta o d’altres col·lectius de la Societat. Aquestos serveis varen ser inaugurats per Santa Cecília del 2011.
La Junta i la Societat actual són hereves del treball de moltes generacions de persones que amb el seu treball dessinteresat feren possible que la Societat tinguera unes instal·lacions dignes i coherents amb la seua implantació social i el seu present artístic. Ben orgullosos podem estar tots del prometedor futur que ens possibilita.