Skip to main content

La Coral del CAM

La Coral és una de les agrupacions que, com la Banda i l’Orquestra de corda, formen part de la Societat Musical Santa Cecilia de Foios.
Va ser fundada l’any 1987, sent els seus directors Jose Dominguez Peñarrocha, Josep Sanz Biosca, Estrella Estévez, Javier Aguilera i Jose Tomás Poveda. Des de 1999 el seu director és Sergi Bosch i Alcaina.
Ofereix concerts per diverses poblacions de la Comunitat Valenciana amb un repertori que abasta des de cançons del segle XVI al XIX fins temes de música popular i moderna. També ha fet concerts a Sant Coloma de Cervelló, Lleida, Lesaka, Ayegui, Jaca i Eivissa.
A més del repertori a capella ha col.laborat amb la Banda i amb l’Orquestra de la Societat Musical destacant la interpretació de la Missa de la Coronació de Mozart, les Danses Guerreres del Príncep Igor de Borodin, 1812 de Tchaikovsky, la Missa de l’Home Armat i l’Stabat Mater de Karl Jenkins, el Requiem de Fauré i el Gloria de Vivaldi.
Ha participat com a cor de suport als concerts participatius del Messies de Haendel de l’obra social “La Caixa” al Palau de la Música de València.


Sergi Bosch i Alcaina.
Nascut a València. Titulat en les especialitats de Direcció de Cors i Trompa pel Conservatori Superior de Música de la seua ciutat, i Cant pel Conservatori Municipal de Silla.
És director de la Coral del C.A,M. Santa Cecilia de Foios, del Cor Alameda i de Secret a Veus. Ha sigut director assistent del Cor de la Fe.co.co.va. (Federació de Cors de la Comunitat Valenciana).
En la seua faceta interpretativa és membre de Neovocalis, director, arreglista i tenor del grup vocal Octàmbuli, i col·labora amb el Cor de la Generalitat Valenciana en el Palau de les Arts Reina Sofia.
Compromès amb la difusión de noves composicions corals en valencià, ha sigut premiat en els VIII Premis Catalunya de Composició Coral per l’harmonització de la cançó alacantina Mare vull casar-me, al I Concurs de Composició del Cor de la Vila de Godella per T’endinsaves al fons de l’idioma, i al V Concurs d’harmonització de Nadales populars en valencià de Borriana per A Betlem me’n vull anar.
Compositor i arranjador dels espectacles del grup vocal Octàmbuli: Occton Club, Abbas cantadas y Cantando Malvas.
Actualment treballa en la recuperació de l’obra coral del compositor romàntic castellonenc Vicente Pitarch (1823-1910), amb el grup Secret a Veus.