Skip to main content

Banda Juvenil del CAM

La Banda Juvenil del CAM Sta Cecília de Foios està composta per alumnes de l’escola música, és una assignatura mes de l’escola i prepara els nous músics de la Banda. El seu director és Javier Teruel.
Comença els seus estudis musicals a Puçol i posteriorment al Conservatori Professional “José Iturbi” de València obtenint Matrícula i Premi Fi de Grau.  
Realitza els estudis Superiors al CSM  “Salvador Seguí”  de  Castelló on  obté  la  Matrícula  d’Honor  en la  especialitat  de Saxòfon. En 2011 cursa el MASTER en interpretació musical de la Universitat Internacional  d’Andalusia  (UNIA).
Al camp de la direcció ha completat els quatre  cursos de direcció impartits pel Mestre José-Rafael Pascual Vilaplana y organitzat  per ESMUVALL. Perfecciona els seus estudis de direcció amb Alex Shillings en 2011 i amb Thomas Doss en  2013.  Ha dirigit per llarg temps labanda de la S.M. dels Orriols de València,  l’orquestra simfònica de Puçol i recentment la Banda de l’Unió Musical de Massamagrell.
És conegut per ser el saxòfon baríton de  PÚRPURA  PANSA,  un  quartet  de  saxòfons  amb  una  gran reputació amb el que viatja per Holanda, França, Lituània o Malta i amb els qui ha enregistrat 3 CD’s “UNUA”, “SAXOFONÍA” i “SAX&TANGO”.
Actualment es el mestre i director de la Banda Jove del CAM Santa Cecília de Foios.